Als Creatief Helderwetend Medium en Healer, help ik je graag verder en ondersteun ik je daar waar nodig, om zo te breken met patronen en beschermingen die verstoren en ondersteun ik bij het opheffen van blokkades in je denken, gevoelens, emoties, instincten en energie systeem. Om zo de beste versie van jezelf te worden en meer energie, ruimte, rust en kracht te ervaren. 

 

In mijn therapieën gebruik ik zuiverende oliën uit Egypte en India, klankschalen, kristallen, kleurentherapie, chimes, zilveren en gouden ankhen, zuiverende intenties, stemvorken om iemand af te stemmen op zichzelf, keylonta science en vooral het besef, de liefde, eenheid, kracht en energie van waaruit ik werk, kan een bijdrage leveren aan jouw verdere ontwikkelingen, zodat je niet stilstaat maar vooruit komt en je naar jezelf leert kijken en aan jezelf werkt.

 

In mijn praktijk reinig ik mensen zowel energetisch, fysiek en mentaal. Ik geef inzichten in lagen die verstoren en maak mensen bewust waar ze op dat moment aan toe zijn. Ik behandel o.a.:

  • Persoonlijke patronen
  • Genetische patronen
  • Collectieve patronen
  • Persoonlijke karma, familie karma - lijnen
  • DNA waar je van afstamt
  • Dromen, Astrale Karma
  • Overlevingsmechanismen
  • Verdedigingsmechanismen

Via mijn behandelingsmethoden kan ik meerdere lagen tegelijkertijd opruimen, neutraliseren en mensen van loskoppelen. Ik behandel ook familiare, werkgerelateerde en relationele problematieken.