Testimonials van klanten

Ik heb bij Dennis 2 sessies gehad. Ik zat met een aantal onverwerkte emoties die ontstaan zijn door een aantal gebeurtenissen als kind uit het verleden.

 

In mijn volwassen leven ben ik tegen een aantal problemen aangelopen. Ik was mij hiervan niet bewust dat deze zijn ontstaan vanuit dat verleden, totdat ik de sessies bij Dennis had.

 

Tijdens een sessie heeft Dennis mij via een aantal technieken en oefeningen meer rust gegeven. Hij heeft mij als het ware ‘opgeschoond’ of gezuiverd. Al een paar dagen na de sessie was mijn leven opvallenderwijs veranderd. Ik voelde al vlak na de sessie dat ik rustiger was geworden.

 

Mijn angsten zijn verdwenen en op één of andere manier voelde ik me bevrijd, krachtig en vrij van oude pijnen. Ik voel nu meer balans & rust in mijn dagelijks leven en ik ben Dennis ontzettend dankbaar hiervoor! Ik heb Dennis ervaren als een intens warmhartig en aangenaam persoon. Hij neemt de tijd voor je, hij hoort je niet aan, maar luistert echt naar je!

 

Hij heeft een aangename stem, waardoor je je in korte tijd in een ontspannende gemoedstoestand bevindt. Ik ben enorm blij dat ik naar Dennis geweest ben en ik zou hem zonder twijfel adviseren aan iedereen die streeft naar een fijn leven! Dennis dank je wel! Femke uit Brunssum.


Samen met Dennis heb ik stagnerende patronen en blokkades in mijn lichaam, geest en energievelden kunnen opruimen en leren doorzien. Dit was verbonden aan het verleden van het hier en nu, genetisch en familielijnen.

 

Ik heb met Dennis laag voor laag aan kunnen gaan en opgeruimd. Sindsdien slaap ik elke nacht weer goed en wordt ik niet meer met onrust in de ochtend wakker.

 

Dennis begeleidt mij om diepere lagen in mezelf te beseffen en uit te werken. Zo leer ik mezelf steeds meer en meer kennen en krijg ik een goed beeld van het kosmische spel waar wij ons als mens in begeven. Ik voel mij mega dankbaar en ben blij met Dennis als mijn spirituele coach.  

 

Hartelijk groet,

Judith Kroon.


Ik heb zelf al een paar sessies ervaren bij Dennis en ik kan zeker bevestigen dat als hij iets eruit gooit het ook echt eruit is. Bijvoorbeeld vervelende situaties verbonden aan mijn ex-werkgevers, waar het glas altijd half leeg was.

 

Dit had ik opgeslagen in mijn psyché en lichaam, waardoor het zich keer op keer bleef herhalen in mijn hoofd. Dennis heeft mij er los van gekoppeld. De beladenheid was direct weg en ik heb het een plek kunnen geven.

 

Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren met hele goede resultaten. Een onbeschrijfelijke rust naderhand! Met blijvend positief resultaat. Ook de klankschalen waren zéér prettig om mee te werken en de technieken om dingen eruit "te gooien" waren goed te doen en aangenaam.

 

Zoals met de ademhaling en connecten met dingen en uitademen. Echt heel effectief allemaal. Een absolute aanrader! Keep up the good work, Dennis!

 

Johan uit Apeldoorn