Testimonials van klanten

 

Samen met Dennis heb ik pittige verstorende energetische blokkades, genetische patronen (ouders/voorouders) & complexen in mijn bewuste en onbewuste systeem op kunnen ruimen en leren doorzien.

 

Dit vond plaats op zowel zielniveaus, DNA niveaus, lichamelijk en op geestelijk vlak. Hardnekkige energetische ongezonde koorden en oude contracten waar ik serieus last van had, in een relatie met een voor mij zeer dierbaar persoon, heb ik met Dennis laag voor laag aan kunnen gaan, mogen doorzien en opruimen. Sindsdien slaap ik elke nacht weer goed en wordt ik niet meer met onrust in de ochtend wakker.

 

Dennis begeleidt mij in mijn ascentieprocessen, hij helpt mij mijn delen in het Hier en Nu als ook in andere dimensionale realiteiten te doorzien en te integreren, om vanuit mijn pure delen Bewust te Zijn. Ik voel mij mega dankbaar en blij met Dennis als mijn spirituele coach.  

 

Hartelijk groet,

Judith Kroon.


Ik heb zelf al een paar sessies ervaren bij Dennis en ik kan zeker bevestigen dat als hij iets eruit gooit het ook echt eruit is. Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren met hele goede resultaten.

 

Een onbeschrijfelijke rust naderhand. Met blijvend positief resultaat. Ook de klankschalen waren zéér prettig om mee te werken en de technieken om dingen eruit "te gooien" waren goed te doen en aangenaam.

 

Zoals met de ademhaling en connecten met dingen en uitademen. Echt heel effectief allemaal. Een absolute aanrader! Keep up the good work, Dennis!

 

Johan uit Apeldoorn


Ik heb bij Dennis 2 sessies gehad. Ik zat met een aantal onverwerkte emoties die ontstaan zijn door een aantal gebeurtenissen als kind uit het verleden.

 

In mijn volwassen leven ben ik tegen een aantal problemen aangelopen. Ik was mij hiervan niet bewust dat deze zijn ontstaan vanuit dat verleden, totdat ik de sessies bij Dennis had.

 

Tijdens een sessie heeft Dennis mij via een aantal technieken en oefeningen meer rust gegeven. Hij heeft mij als het ware ‘opgeschoond’ of gezuiverd. Al een paar dagen na de sessie was mijn leven opvallenderwijs veranderd. Ik voelde al vlak na de sessie dat ik rustiger was geworden.

 

Mijn angsten zijn verdwenen en op één of andere manier voelde ik me bevrijd, krachtig en vrij van oude pijnen. Ik voel nu meer balans & rust in mijn dagelijks leven en ik ben Dennis ontzettend dankbaar hiervoor! Ik heb Dennis ervaren als een intens warmhartig en aangenaam persoon. Hij neemt de tijd voor je, hij hoort je niet aan, maar luistert ècht naar je!

 

Hij heeft een aangename stem, waardoor je je in korte tijd in een ontspannende gemoedstoestand bevindt. Ik ben enorm blij dat ik naar Dennis geweest ben en ik zou hem zonder twijfel adviseren aan iedereen die streeft naar een fijn leven! Dennis dank je wel! Femke uit Brunssum


Graag deel ik de ervaring van onze zoon en, wij als ouders na ons bezoek aan Dennis Scheijvens. Jules, inmiddels 12 jaar, had van klein kind af aan een trauma voor spuiten en naalden. Dit zorgde voor veel ellende. Denk hierbij aan dokter/tandarts bezoeken. De angst van Jules was zo enorm dat Jules steeds zijn behandelingen onder narcose moest ondergaan…zonder narcose was dit volstrekt niet mogelijk. 

 

Ik kreeg op 1 augustus de tip van Carola Broers (angstcoach en mondhygiëniste van de Amaliakliniek) om contact op te nemen met Dennis. Carola kon wel ver doordringen tot Jules en wist hem ook gerust te stellen maar zodra de behandelingen zouden beginnen sloeg Jules helemaal door en was niets meer mogelijk dus, werd alweer een behandeling onder narcose verricht.  

 

Nu was het zo dat er op 8 augustus opnieuw een behandeling ‘moest’ gaan plaatsvinden dus nam ik gelijk op 1 augustus contact op met Dennis. Al heel snel kreeg ik 
te horen dat Jules al op maandag 4 augustus bij Dennis terecht kon. Dat was snel !! 

 

Jules en ik lieten alles, in vol vertrouwen, op ons afkomen. De ontvangst door Dennis was enorm hartelijk en bij binnenkomst voelde het gelijk als een warme deken, … als “thuiskomen”…

 

Eerst een gesprekje (kennismaking) en Dennis vertelde aan Jules en mijzelf wat de behandeling inhield, informatie over hoe deze therapie tot stand is gekomen en hoe de behandeling die hij zou gaan toepassen zou gaan plaatsvinden/verlopen.

 

Uiteindelijk mocht Jules gaan liggen op de behandeltafel… hij vond het spannend (in die zin, dat hij er zin in had en er enorm naar uitkeek dat hij geholpen kon worden ).

 

Bijzonder was het om te zien ‘hoe’ Dennis de behandeling deed,… hij vertelde ook steeds aan Jules wat hij ging doen. Dat was fijn.

 

Daarna werd er even pauze genomen, wat gedronken en verteld en toen ging de behandeling verder. Jules was enorm relaxed. Prachtig om te zien hoe hij de behandeling in zich op nam en hoe ‘speciaal’ Jules zich voelde. 

 

Tijdens de tweede sessie (na de pauze) werd er een deel van de behandeling, waarbij er door Dennis werd gesproken, opgenomen .. deze opname kreeg Jules per mail doorgestuurd zodat hij in dezelfde week (nog voor de behandeling bij de Amaliakliniek) er nog 2 keer naar kon luisteren.

 

Na de behandeling hebben we nog even nagepraat en zijn Jules en ik met nóg meer vertrouwen huiswaarts gegaan. Ik stelde de vraag aan Jules hoe hij over de behandeling ‘door Dennis’ dacht met het oog op 8 augustus.  Jules antwoorde:  Mam, vrijdag bij de tandarts dat wordt echt een makkie !!!

 

Deze woorden van Jules deden mij groeien van geluk en trots. Zou het dan inderdaad ???  Zou Jules zich laten behandelen zonder narcose ? Zonder enorme weerstand ? 

 

Op dinsdag en donderdag heeft Jules nog naar de opname geluisterd en op vrijdag 8 augustus was dan de ‘grote dag’ !!  Jules werd weer liefdevol door Carola Broers ontvangen in de Amaliakliniek…en we gingen onze weg naar de behandelkamer. Jules ging in de stoel zitten, daarna liggen en de behandeling begon. Ik was dicht in de buurt. Ik zag hoe sterk Jules was en hoe hij de behandeling door de tandarts liet beginnen. 

 

Wel zag ik tranen bij Jules lopen en die waren van zo een enorme blijdschap en de trots die hij op zichzelf had…maar beslist ook van de  ontlading. Ja, ontlading.. Eindelijk, na jaren van onbeschrijflijke angst voor spuiten en naalden (verdoven) waardoor nooit een behandeling kon plaatsvinden en, alle ellende van de behandelingen onder narcose was er ineens de ommekeer. Weg was de angst….. Ons ventje heeft, dankzij de behandelmethode van Dennis, de angst overwonnen. 

 

Hartelijke groet,  Sylvia en Jules