Tijdens een persoonlijke coachingssessie spoor ik verstorende energetische blokkades en patronen bij mensen op. Om deze vervolgens in hun energetische en fysieke velden eruit te halen. Zo ruim ik op lichamelijk, geestelijk en zielniveau op wat de groei belemmert en hun niet meer dient.

 

Via mijn helderweten doorzie ik de grotere verbanden binnen systemen waar mensen in functioneren. Zo kan ik uitleggen wat er in hun directe omgeving gebeurt. Hierdoor gaan ze hun innerlijke processen beter begrijpen. 

 

Door mensen te bevrijden van energetische blokkades en verstorende patronen, kunnen ze meer zichzelf zijn en loskomen van o.a. spanningen, stress, overlevingsmechanismen en verdedigingsmechanismen die energie kosten, om zo meer rust, energie en vrijheid te ervaren.

 

Zo is het steeds makkelijker om op een neutrale en objectieve manier naar problemen, mensen of situaties te kijken. Waardoor negatieve emoties, gedachten en onbestemde gevoelens minder grip op ons krijgen en we zuiverder gaan waarnemen en reageren.