Als Mental Health Coach help ik je graag verder en ondersteun ik daar waar nodig, om los te komen van patronen en beschermingen die stagneren en de groei belemmeren. Ik ondersteun bij het opheffen van blokkades in je mentale-, emotionele- en voelende vermogens, uitstraling en lichaam. 

 

Vanuit mijn zienswijze en kennis kan ik een bijdrage leveren aan jouw verdere ontwikkelingen, zodat je niet stilstaat maar vooruit komt en je naar jezelf leert kijken en aan jezelf werkt. Om zo de beste versie van jezelf te worden.

 

Door inzichten te geven in de verschillende lagen van de psyche die stagneren, maak ik mensen bewust waar ze op dat moment aan toe zijn. Ik behandel o.a.:

  • Persoonlijke patronen
  • Genetische patronen
  • Collectieve patronen
  • Persoonlijke karma, familie karma - lijnen
  • DNA waar je van afstamt
  • Dromen, Astrale Karma
  • Overlevingsmechanismen
  • Verdedigingsmechanismen

 

Als mensen begrijpen waar bepaalde klachten door ontstaan zijn, kunnen ze makkelijker relativeren en loslaten. Door het opschonen en neutraliseren van patronen en blokkades die stagneren, herwinnen ze terrein in zichzelf, waardoor ze vaak meer ruimte, rust, kracht en energie ervaren.

 

Ik behandel ook familiare, werkgerelateerde en relationele problematieken.