Over mij

Doordat ik als kind altijd veel prikkels ervoer vanuit mijn omgeving en ik erkenning buiten mezelf zocht, was ik altijd meer bezig met de mensen om mij heen en richtte ik mijn voelsprieten naar buiten i.p.v. ze naar binnen te richten en te leren bij mezelf te blijven en me te verbinden.

 

Op latere leeftijd ben ik erachter gekomen dat heel mijn essentie gebaseerd was op erkenning en waardering buiten mezelf zoeken, tot in de diepere lagen van mijn wezen. 

 

Dit is hoe ik mij als ziel altijd heb ontwikkeld en waarom ik als geen ander de behoefte van een ander kan zien en weet waar iemand op vastloopt.

 

Na jaren van zuivering, meditatie-training, het tot mij nemen van kennis, opleidingen, zelf-actualisatie en bio-regeneratie van lichaam, geest en ziel, heb ik een andere staat van Zijn bereikt die mij met alles verbind en ik eenheid en stilte ervaar.

 

Zo heb ik o.a. mijn helderweten ontwikkelt en kan ik mezelf afstemmen op een persoon die voor mij zit, waardoor ik op een creatieve manier levensvragen beantwoord, inzichten geef en oplossingsgericht denk.

 

Zodra de hulpvraag helder is, stel ik een behandelplan op, om samen het proces te doorlopen en een doel te stellen. Het is geweldig wat ik er zelf elke keer weer van leer en de progressie die mensen doormaken.

Certificaten, behaalde modules en cursussen:

  • HBO registeropleiding gevolgd aan Instituut E.E.N.®.
  • Cursus Maharata freedom teachings
  • Cursus Kathara bio-healing systeem level 1
  • Cursus Kathara bio-healing systeem level 2 en 3
  • Cursus Werken met de Ankh in de praktijk
  • Cursus Aurareading & Healing.