Over mij

Doordat ik als kind altijd veel prikkels ervoer vanuit mijn omgeving en ik erkenning en waardering buiten mezelf zocht, was ik altijd meer bezig met de mensen om mij heen en richtte ik mijn voelsprieten naar buiten i.p.v. ze naar binnen te richten en te leren bij mezelf te blijven en me te verbinden.

  

Op latere leeftijd ben ik erachter gekomen dat heel mijn essentie gebaseerd was op erkenning en waardering buiten mezelf zoeken, tot in de diepere lagen van mijn wezen. 

 

Na jaren van zuivering, meditatie-training, het tot mij nemen van kennis, opleidingen, zelf-actualisatie en bio-regeneratie van lichaam, geest en ziel, heb ik een andere staat van Zijn bereikt die mij met alles verbind en ik eenheid en stilte ervaar.

 

Door mezelf steeds verder te ontwikkelen heb ik mijn voelende en intuïtieve vaardigheden getraind, waardoor ik de behoefte van een ander kan zien en weet waar iemand op vastloopt. Door mezelf op iemand af te stemmen, kan ik op een creatieve manier levensvragen beantwoorden, inzichten geven en oplossingsgericht denken.

 

Zodra de hulpvraag helder is, stel ik een behandelplan op, om samen het proces te doorlopen en een doel te stellen. Het is geweldig wat ik er zelf elke keer weer van leer en de progressie die mensen doormaken.

Certificaten, behaalde modules en cursussen:

  • HBO registeropleiding gevolgd aan Instituut E.E.N.®.
  • Cursus Maharata freedom teachings
  • Cursus Kathara bio-healing systeem level 1
  • Cursus Kathara bio-healing systeem level 2 en 3
  • Cursus Werken met de Ankh in de praktijk
  • Cursus Aurareading & Healing.