Megos Cleaning Reset ®

De behandeling is erop gericht om blokkades, negativisme, druk, spanningen en stress bij mensen te ontladen, om u vervolgens meer rust, energie en kracht te geven. Om zo makkelijker de balans te hervinden en meer aan te kunnen. Overal zit druk op en elk mens kan maar een bepaalde hoeveelheid druk aan.

 

Het is belangrijk dat we onszelf zo nu en dan resetten en loskomen van alles dat we bewust of onbewust op ons laden. We zijn continue energie uit aan het wisselen met andere mensen en onze omgeving. Vaker dragen we de onrust, druk of negativiteit van andere mensen bij ons zonder dat we het zelf weten.

 

De Megos Cleaning Reset ® is special ontworpen om een diepe reiniging te geven aan lichaam, geest en ziel. Zodat mensen loskomen van lichamelijke spanningen, beladenheid & stress.

 

Door deze behandeling creëer je meer helderheid, evenwicht en kracht en kan de mind, intuïtie en gevoel samenkomen. De intentie is bedoeld om de doorstroming en verbinding met lichaam, geest en ziel te optimaliseren!Indrukken:

Er zijn verschillende soorten indrukken die wij als mens te verwerken hebben. Hierin produceer je spanningen en stress. Overal zit druk op en elk mens kan maar een bepaalde hoeveelheid druk aan. Iemand die overgevoelig is, kan weinig druk hebben omdat ze eigenlijk meer spanningen en stress produceren en opnemen. Er komen dan veel indrukken binnen die veel onrust geven.

 

Wat produceert allemaal druk, spanningen en stress?

Wij leven in een tijd waarin heel veel wordt verwacht en verlangd van de mens en dit produceert al meer druk, spanningen en stress. Kijk maar naar iemand die voor het werk de hele dag achter een computer zit, of kinderen die uren achter elkaar op hun iPod bezig zijn of social media.

 

Mensen die onbevredigende baantjes accepteren om toch rond te kunnen komen, de economie, onrust en onzekerheid in de wereld, stijgende woonkosten. Het hebben van schulden veroorzaken ook meer druk, spanningen en stress. 

 

Ook binnen het gezinsleven ervaren mensen druk, spanningen en stress doordat er gezorgd moet worden voor de kinderen en ouders begaan zijn met de toekomst van hun kinderen. Om de kinderen voldoende aandacht te geven en economisch te steunen.


Voorbeelden voor het produceren van positieve stress:

  • Een dagje met de familie naar de Efteling is gezellig en leuk, maar op het einde van de dag hebben mensen druk, spanningen en stress. Het is eigenlijk vrij normaal dat je in alles dat je doet druk, spanningen en stress produceert en opslaat.
  • Mensen gaan naar een spannende actiefilm en krijgen vele indrukken te verwerken. Een avondje naar de bioscoop geeft ontspanning en is leuk, maar hierdoor produceer je ook weer druk, spanningen en stress.

Voorbeelden voor het produceren van negatieve stress:

  • Ruzies en aanvaringen met mensen.
  • Mensen die teveel tegelijkertijd willen doen.
  • Mensen die alles perfect willen doen en de lat te hoog leggen.
  • Als mensen worden blootgesteld aan veranderingen zoals werk, relaties en verhuizing.
  • Voor veel mensen is het maar al te vaak moeilijk om gewoon 'NEE' te zeggen. Hierdoor scheppen ze onnodige verwachtingen en verplichtingen die hen onrustig en gespannen maakt.

Gedragspatronen van de mens die extra stress veroorzaken zijn o.a.: controle, dwang, angsten, verwachtingen, teleurstellingen, verdriet, zelf-oordeel, obsessieve perfectionisme, obsessieve analyse en obsessieve negativisme.

 

De Megos Cleaning Reset ® is voor alle leeftijden en voor iedereen toegankelijk. Via dit zuiveringsritueel ontlaad en neutraliseer ik mensen, zodat ze loskomen van lichamelijke spanningen, beladenheid en stress!